BBQ & Catering

Heeft u wat te vieren of wilt u gewoon eens lekker genieten met een groep vrienden zonder daarvoor heel de dag in de keuken te staan. En wilt u uw gasten toch verrassen? Wij verzorgen graag uw partij op maat. Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

BBQ pakketten

Voor de grotere eters verzorgen wij ook BBQ’s, uiteraard niet de standaard speklapjes en hamburgers, maar mooie grote stukken vlees met bijpassende luxe salades en brood. Voor de liefhebbers hebben wij uiteraard ook vis. Al onze gerechten worden met liefde bereid op een keramische bbq.

Walking diner

Wij verzorgen luxe walking diners vanaf de BBQ, geniet van kleine smaakvolle gerechtjes onder het genot van een goed gesprek en een lekker glas wijn.  De gerechten worden uitgeserveerd terwijl de gasten gaan en staan waar ze willen, ze hoeven dus niet uren langs die vervelende tante te zitten.

IMG_1448
IMG_1519
IMG_1410

Privé kok

Wij koken ook bij u thuis, van een klein gezelschap tot een luxe 6-gangen diner met gerechten van de bbq, of juist weer niet. Leuk voor het 21-diner van uw dochter of voor een gezellige avond, met lekker eten en goede wijn samen met uw familie, vrienden of vriendinnen.